Samsung Galaxy S5: Procurile fotografije prije službene najave [FOTO] (Dopunjeno)

0

Sve smo više manje znali, a ono što nismo su njegove dimenzije. Prema fotografijama koje su upravo procurile u javnost, Galaxy S5 je vidljivo veći od četvorke, a moglo bi se reći rastegnut.

Takođe, prema informacijama koje su trenutno dostupne, Galaxy S5 ima IP67 sertifikat otprornosti na vodu i prašinu, 16 MP kameru i izmijenjen mu uzorak na poleđini. Kao što je vidljivo, nema imitaciju kože kao Note 3, no moguće je da se radi samo o jednoj od različitih verzija.

Vidljive s u i poneke promjene u TouchWiz interfejsu, aplikacija kamere i S-Health aplikacija su donekle izmijenjene, a navodno je uveden i novi sistem downloada. Prema nekim informacijama, home dugme sadrži senzor otisaka prsta, nego to u ovom trenutku nije moguće potvrditi.

Bilo kako bilo, večeras u 18:00 pratite cijeli događaj na ovom linku: http://www.youtube.com/user/SamsungMobile/UNPACKED

Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event-1Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-eventSamsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event

 Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event-2Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event-3Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event-3Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-eventSamsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event-1Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event-1Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-eventSamsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event-2