PROMIJENITE IZGLED FACEBOOK: Nova hit aplikacija potpuno transformiše Timeline

0

Nova Facebook aplikacija vam omogućava da svoj news feed, timeline, slike i video klipove pretvorite u male panele poređene jedne pored drugih – baš kao što to radi Pinterest.Da li ste željeli da promjenite izgled svog Facebook Timeline i da ga učinite lakšim za gledanje – tako što će više ličiti na Pinterest?

Najnovija Facebook aplikacija “PinView” vam omogućava da svoj news feed, timeline, listu prijatelja i multimedijalne stranice pretvorite u male panele, baš kao što to radi Pinterest – društvena mreža koja vam omogućava da jednostavnim klikom miša “skladištite” fotografije na table koje ste sami izabrali, piše sajt “Mashable”.

Aplikacija je juče lansirana sa sloganom “krećite se Facebook-om kao što se krećete Pinterestom“, i kada je preuzmete “PinView” otvara vaš news feed u panelski format. Dugmići koji se nalaze gore desno dozvoljavaju vam da birate da li želite da gledate svoj Timeline, profilne fotografije svojih prijatelja, slike ili video klipove.

Autori su pred sebe postavili ambiciozan cilj u pogledu unaprijeđivanja aplikacije sa novim svojstvima – na primjer, da čuvate najomiljenije postove, ili da ih sortirate na osnovu popularnosti i drugih osobina koje nisu u realnom vremenu.

Mnogi sajtovi u prošlosti su koristili panelski format, ali tek je Pinterest uspio da postigne ogromni uspjeh, i trenutno je najbrže rastuća društvena mreža na svijetu.

– Popularna je jer vam omogućava da brzo pregledate mnogo fotografija, to je snaga ovog formata – kaže Tomas Petersen, jedan od ljudi koji su razvili ovu aplikaciju.

“Pinview” podsjeća na “Friendsheet” koji je lansiran u januaru, a na koji je Cukerberg dao svoj lajk prošlog mjeseca. Da li će zaživjeti, pokazaće vrijeme.

Izvor:Telegraf.rs

Ostavite komentar