Preko Draw Something možete podijeliti crtež na Facebooku i Twitteru

0

O ovoj igri smo govorili ranije, svima je vjerovatno i poznata. Radi se o aplikaciji preko koje možete da crtate, ispoljite svoju kreativnost a da budete povezani sa drugim korisnicima.

Jedna od najtraženijih funkcija koju su korisnici zahtijevali jeste dijeljenje crteža na Facebooku i Twitteru – i da ! Napokon je stigla  s novim updateom. Umjesto da morate slikatiivaš ekran kako bi mogli objaviti vaš crtež na Facebooku,  Draw Something od sada omogućuje dijeljenje crteža odmah iz same igre, direktno.

Još jedna novost jeste  da od sada možete komentarisati na crteže, a isto tako ih možete sačuvati u vaše fotografije a ukoliko pogriješite možete se vratiti jedan potez unazad.

Za trenutno ažuriranje možete osvježiti igru tako da povučete sliku prema dolje – poznata funkcija s Twittera.

Od ostalih stvari u pripremi je i chat za koji Dan Porter iz OMGPOP-a – sada u vlasništvu Zynge – kaže kako je takođe jedna od najtraženijih novina koji korisnici zahtijevaju od kreatora ove igrice, ali on ističe da je nije jednostavno kreirati.

“Chat je velik dio plana, no problem je taj što ne želimo prekinuti tok pogađanja u igri” istaknuo je Porter, sada potpredsjednik i generalni menadžer Zynga Mobile u New Yorku.

Ostavite komentar