NA POPUST.ME – Pokrenut je novi sajt za grupnu kupovinu u Crnoj Gori!

0

Napopust.me je novi sajt za grupnu kupovinu pokrenut u Crnoj Gori, nastao sa idejom da ponudi svježe, efikasne načine promovisanja usluga I proizvoda, po najpovoljnijim uslovima i sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta.

Napopust.me je novi koncept grupne kupovine, sa mogućnošću on-line plaćanja, jedini takve vrste u Crnoj Gori. Sa jedinstvenim i različitim dnevnim ponudama, i sa mogućnošću on-line plaćanja, cilj je da se inspirišu korisnici da otkriju najbolje i najpovoljnije od onoga što se u njihovom gradu nudi, počevši od izleta, preko specijalnih dešavanja i ekskluzivnih gurmanskih doživljaja.

Sa druge strane, pomažu se lokalna prije svega uslužna preduzeća da unaprijede svoje poslovanje, tako što će se povezati sa novim kupcima, preko različitih društvenih medija.

Sajt Napopust.me funkcioniše tako što svaki dan kupcima nudi novu ponudu koja sadrži određeni proizvod, ili uslugu sa ogromnim popustom. Potrebno je samo registrovati se i otvoriti Napopust.me nalog u par klikova. Na ovoj web stranici za vrijeme trajanja ponude kliknete dugme „Kupi“. Nakon toga, uplati se potreban iznos platnom karticom, ili uplatnicom.

Kada je ponuda uspjela, putem imejl, ili sms poruke, dobijate kupon. Njega odštampate ili sačuvate u mobilnom telefonu, te iskoristite uživajući sa vašim prijateljima, ili porodicom.

Juče je bilo zvanično otvaranje i sajt je nagradio vjerne fanove iPhonom 5 i Android tabletom.

KAKO RADI NAPOPUST.ME
1. Obilazimo cijeli grad kako bismo pronašli najbolje ponude specijalno za Napopust.me kupce.
2. Svakoga dana Vam nudimo po jednu ponudu sa ogromnim popustom.
3. Kliknite „kupi“ na ponudu koju želite, i uplatite je platnom karticom, ili uplatnicom da biste dobili kupon.
4. Kupon će Vam stići na Vašu e-mail adresu, ili Vaš mobilni telefon putem sms poruke. Sa Vašim Napopust kuponom dobijate uslugu, ili proizvod koji ste kupili.
5. Na Vama je samo da uživate, izlazite, zabavljate se i posetite nas i sledeći dan da provjerite novu nevjerovatnu ponudu.

Ostavite komentar