Mandriva, nekada ponosna zvijezda, sada prizemljeni meteor

0

Sa Mandrivom nikada nije dosadno. 30. aprila će se sastati veliki akcionari ove kompanije da bi raspravili strategiju razvoja u narednih dvanaest mjeseci i opšti budućnost Mandrive.

Potaknuta predstojećim sastankom, sasvim neočekivano, nakon skoro godinu dana gotovo potpunog ignoriranja, Mandriva se preko svojeg zvaničnog bloga obratila svojoj zajednici. Nakon početnog ispričavanja zbog lošeg ponašanja i ignoriranje svojih korisnika Jan-Manue Croset, Mandrivin COO, zamolio je da im se jave korisnici sa svojim idejama, očekivanjima i potrebama.

Zanimaju ih koji ljudi čine Mandrivinu zajednicu, što ih zanima u samoj Mandrivi i na koji način bi se eventualno željeli uključiti u razvoj ove distribucije.

Ne zanimaju ih spekulacije o tome što je dovelo Mandrivu u trenutnu situaciju, već ih zanimaju nove svježe ideje, kao i to da li Mandriva još uvijek ima aktivnu zajednicu.

Svoje komentare Mandrivini korisnici mogu slati na [email protected] Dobijeni mailovi će se proučiti a o najboljim idejama će se raspravljati na sastanku akcijonara.

Izvor ovdje…

Ostavite komentar