Aplikacije meteor

Objavljeno: 20. 04. 2012.

Mandriva, nekada ponosna zvijezda, sada prizemljeni meteor

Sa Mandrivom nikada nije dosadno. 30. aprila će se sastati veliki akcionari ove kompanije da bi raspravili strategiju razvoja u narednih dvanaest mjeseci i opšti budućnost Mandrive.

Potaknuta predstojećim sastankom, sasvim neočekivano, nakon skoro godinu dana gotovo potpunog ignoriranja, Mandriva se preko svojeg zvaničnog bloga obratila svojoj zajednici. Nakon početnog ispričavanja zbog lošeg ponašanja i ignoriranje svojih korisnika Jan-Manue Croset, Mandrivin COO, zamolio je da im se jave korisnici sa svojim idejama, očekivanjima i potrebama.

Zanimaju ih koji ljudi čine Mandrivinu zajednicu, što ih zanima u samoj Mandrivi i na koji način bi se eventualno željeli uključiti u razvoj ove distribucije.

Ne zanimaju ih spekulacije o tome što je dovelo Mandrivu u trenutnu situaciju, već ih zanimaju nove svježe ideje, kao i to da li Mandriva još uvijek ima aktivnu zajednicu.

Svoje komentare Mandrivini korisnici mogu slati na [email protected] Dobijeni mailovi će se proučiti a o najboljim idejama će se raspravljati na sastanku akcijonara.

Izvor ovdje…

Ključne riječi: , ,

Pratite najnovije vijesti na:

Facebook    Twitter    Linkedin    Google+    Pinterest

About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Idi gore ↑
  • Like us :)


  • Korisni linkovi