KUPITE FACEBOOK DJEVOJKU: Pohvalite se svima da imate djevojku iz snova [FOTO]

0

Dosta vam je konstantnog zapitkivanja o tome kada ćete naći djevojku ili zadirkivanja ortaka da ne pamte kad ste bili zainteresovani za neko žensko? Možda želite bivšu curu da napravite ljubomornom? Sada lako možete da riješite svoj problem…

Za “samo” 39.99 dolara mjesečno brazilski portal NamoroFake.com će za vas stvoriti i redovno održavati profil žene vašeg života na Facebooku.

Svakako, lažni profil možete da napravite i sami, ali potrebno je mnogo vremena i truda da profil u svakom trenutku djeluje kao da ga koristi prava osoba. Potrebno je pronaći prijatelje i fotografije te osobe, a zatim stvoriti iluziju da je ona baš s vama u vezi.

Zato, NamoroFake s posebnom pažnjom kreira lažne profile, koji su već gotovi i spremno čekaju vašu odluku da vam pomognu, prenosi Telegraf.rs. U trenutku promjene statusa iz “single”u “in relationship”, vi i vaša djevojka imate istoriju dopisivanja u proteklih mjesec dana i gomilu komentara na svoje postove.

Jedino što vi imate zadatak da uradite jeste da sami pomoću Photoshop-a napravite zajedničke fotografije, jer to je jedini garant da prevara bude 100% sigurna.

Za sada sajt može da napravi samo profile za lažne djevojke, a u najavi je i odjeljak na kojem će i dame moći da odaberu savršenog Facebook dečka kojeg će s ponosom prikazivati u virtuelnom svijetu.

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice i Twitter-a

Ostavite komentar