Izabrali smo vam 5 novih igara za mobilne uređaje

0

Isprobali smo nove igre za mobilne uređaje, pogledajte što nam se svidjelo, a šta ne.

Blades of Brim (besplatno, iOS)

Od kreatora Subway Surfers stiže nova zaraza

Blades of Brim je spoj RPG i endless run igre. U svijetu ste dvoraca, zmajeva i čudovišta, birate svog heroja s kojim branite svoj dom od jednookih ljubičastih čudovišta. Igra je puna izazova i trebaće vam malo više vježbe da uhvatite grif.

PES Club Manager (besplatno, iOS, Android)

Franšiza PES-a vodi vas u svijet klupskih menadžera

Stvorite svoj idealni tim s više od 5000 licenciranih igrača, pratite kao menadžer utakmice, trenirajte igrače kako bi im ocjene rasle. Utakmice su vizualno vrlo dobro napravljene, a vi kao menadžer možete slagati taktiku, diktirati tempo…

Terminator Genisys (besplatno, iOS, Android)

Revolution je dobra igra za mobilne uređaje

Igra je, začudo, vrlo dobra, što se nije moglo reći za prethodne igre s tematikom Terminatora koje su izlazile na mobilnim uređajima. Godina je 2028., čovječanstvo su istrijebili Skynetovi roboti, a vi morate pomoći Connoru….

Hitman: Sniper (6,24/6,13 $, iOS, Android)

Preporučujemo je samo obožavateljima Hitmana

Igra nije razočarala, klasična snajperska simulacija, „parkirate” se na obližnju zgradu, dobijete instrukcije koga trebate “riješiti” i odaberete trenutak. Grafika je vrlo dobra, gameplay je gotovo isti kao i kod svih igara takvog tipa.

Tiki Taka Soccer (besplatno, iOS, Android)

Grafički vrlo skromna, ali zabavna i sadržajna igra

Stvorite klub i dovedite ga do svjetske slave. Stvarajte formacije, zaposlite trenere ili finansijere, jačajte klub novim igračima i vodite ih na terenu do pobjede. Krećete iz najnižeg ranga i probijate se do vrha. Igra nije nimalo jednostavna.

Večernji