Igrica Nedjelje

0

Kada su Tim Schaffer i njegov Double Fine Productions napravili čudo na Kickstarteru, fanovima je poručeno da ih čeka prava PC P’n’C avantura u duhu klasika kao što su Grim Fandango, Full Throttle itd.

Broken Age, klasična avantura Double Fine Productionsa koja je na Kickstarteru prije dvije godine skupila 3,37 milijuna dolara, izašla ove nedjelje.

Broken Age dolazi u dva dijela. Prvi dio se prodaje kroz Steam Early Access, a prihodi od te prodaje poslužiće timu za dovršetak igrice i izdavanje drugog dijela priče negdje u apprilu ili maju.

Tim Schafer i njegova ekipa su skupiti grupu glumaca za njegove glasove u igrici. Grupu vodi zvučno hollywoodsko ime Jack Black, zajedno sa poznatom Jennifer Hale koja je svojim glasom bila prisutna u puno igricama, između ostaloga Mass Effectu i MGS-u. Tu su još i Richard Horvitz, Nick Jameson, Grey Delisle i Cree Summer koji su sa Schaferom već sarađivali na Brutal Legendu i Psychonautsu.

Kickstarterom financirani Broken Age dio svog budžeta izdvojio je za angažman poznatog holivudskog glumca Elijaha Wooda koji glumi ulogu Shay.