GLASINA: Plastični iPhone izlazi u avgustu!

0

Mada Apple ćuti kao zaliven, i dalje nam stižu “informacije iz pouzdanih izvora” o jeftinom telefonu.

Tajvanski portal Digitimes jedan je od najvećih “Nostradamusa” u vezi Appleovih planova i novih proizvoda koji će krenuti u osvajanje svijeta. Teško je reći koliko su pouzdani, nego kao i mnogi drugi, ponekad “ubodu”, a ponekad totalno promaše.

Njihova nova vijest govori o tome da će tokom avgusta ove godine Apple izdati svoju jeftinu verziju iPhonea, o čemu smo već čuli dosta glasina, nego sada se Digitimes poziva na izvor iz kompanije dobavljača Pegatron, koji je od Applea navodno već primio narudžbine za izradu komponenti jeftinih iPhoneova s plastičnim kućištima, kao i za novu generaciju iPad tableta.

Komponente će Pegatron započeti isporučivati u julu ove godine, kako bi u avgustu novi iPhone plastičnjaci bili spremni za lansiranje i isporuke.

Mada su svojevremeno Steve Jobs i Tim Cook izjavljivali da kod novih Appleovih proizvoda nikada neće doći u obzir kompromisi vezani za kvalitet, sve više se šuška o napadu na “low-end” tržište pametnih telefona, tačnije na masovno tržište Kine.

Ostavite komentar