CIA PRIZNALA: Vanzemaljci postoje [VIDEO]

0

Vjeruje se da se u najčuvanijoj i najtajnijoj vojnoj bazi američke vojske u Nju Meksiku čuva vanzemaljska letjelica koja je prije šest i više decenija pala nedaleko od Rozvela

LENGLI – U dokumentima s kojih je skinuta oznaka tajnosti, američka obavještajna služba CIA potvrdila je spekulacije koje su trajale decenijama -supertajna baza “Oblast 51” u Novom Meksiku zaista postoji.

Arhiv Univerziteta “Džordž Vašington” dobio je na uvid dokument američke obavještajne službe CIA o istoriji programa razvoja špijunskog aviona U-2 i juče su ga i javno objavili, prenosi AP. Taj dokument pregledan je još 2002. godine, ali svako pominjanje te baze bilo je izbrisano ili zatamnjeno.

 

Te godine dokument je pregledao Džefri Rihelson, iz nacionalnog arhiva, objavio je Asošiejtid pres. On je 2005. godine ponovo zatražio isti dokument na uvid, ali ovog puta dobio ga je bez zatamnjenih ili izbrisanih riječi koje iznačavaju supertajnu američku vojnu bazu. Ovog puta moglo je da se pročita da se vazduhoplovni projekat sprovodio u bazi “Oblast 51” (Area 51).

Podsjetimo, Oblast 51 predstavlja jednu od najtajnijih i najčuvanijih baza američke vojske gdje se navodno 1947. dogodila najveća misterija – nedaleko od Oblasti 51, kod mjesta Rouzvel u saveznoj državi Nju Meksiko, pao je NLO. Većina Amerikanaca i danas vjeruje da se u toj bazi čuva vanzemaljska letjelica koja je dvije godine po završetku Drugog svjetskog rata navodno pala u pustinju nedaleko od Rozvela. Teoretičari zavjere ubijeđeni su da se i dan-danas u toj bazi sprovode eksperimenti sa NLO letjelicama kojih se vojska SAD dokopala i na osnovu kojih vanzemaljskom tehnologijom izrađuje vlastite “letjeće tanjire”.

Ostavite komentar